Avtosedež Pollo i-Size 40-150 cm

Avtosedež FreeON Pollo je avtosedež, primeren za otroke od 40 do 150 cm. Pohvali se lahko z nastavljivim hrbtnim naslonom in oporo za glavo. Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Pollo, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40-150 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot…

EAN: 3830084382559 SKU: 82559 Kategorije: , ,

Avtosedež FreeON Pollo je avtosedež, primeren za otroke od 40 do 150 cm. Pohvali se lahko z nastavljivim hrbtnim naslonom in oporo za glavo.

Da se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu vsakič znova odpeljali novim dogodivščinam naproti, izberite avtosedež FreeON Pollo, ki popolnoma ustreza otrokovi velikosti od 40-150 cm. Avtosedež se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi, kot je nastavljiv hrbtni naslon in opora za glavo s spominsko peno.

Avtosedež, ki se prilagodi otrokovi višini
Avtosedež FreeON Pollo ustreza najsodobnejšemu i-Size standardu, kjer se velikost avtosedeža določa glede na višino otroka. Primeren je za otroke od 40 do 150 cm višine. Da ustreza otroku skozi različna obdobja otroštva, je mogoče po zaslugi prilagodljive opore za glavo v 14 različnih položajev ter odstranljivega pomanjševalca. Za dodatno udobje pa še poskrbi nastavljiv hrbtni naslon v 4 položaje.
Varnost na prvem mestu
Pri otroškem avtosedežu FreeON Pollo je varnost na prvem mestu. V vozilo se pritrjuje s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu. Avtosedež ustreza i-Size varnostnemu standardu, kar pomeni, da je testiran tako na čelne kot bočne trke. V primeru slednjih ima tudi vgrajeno stransko zaščito, ki ublaži morebitne sile v primeru trka. Otroka se v avtosedež pripenja s pomočjo 5-točkovnega varnostnega pasu.
V avtomobil ga lahko namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu. Je lahek in ga lahko hitro ter enostavno prestavite iz enega avtomobila v drugega.

Ne, nismo pozabili na udobje

Čeprav avtosedež FreeON Pollo zagotavlja izjemno varnost in funkcionalnost, pa nismo pozabili na udobje in na praktičnost. Za udobje med vožnjo poskrbi mehko oblazinjeni sedežni del. Prevleka avtosedeža je odstranljiva in jo je mogoče tudi oprati v pralnem stroju. Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Pollo zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu.

Lastnosti:
• primeren za otroke od 40 do 150 cm,
• testiran po standardu i-Size ECE R129,
• stranska bočna zaščita,
• odstranljiv pomanjševalec,
• namestitev v nasprotni smeri vožnje od 40 do 105 cm: pripenjanje: avtomobilski varnostni pas,
• namestitev v smeri vožnje od 100 do 150 cm: pripenjanje: avtomobilski varnostni pas,
• hrbtni naslon je nastavljiv v 4 različne položaje,
• opora za glavo ima spominsko peno, ki absorbira energijo,
• opora za glavo je nastavljiva v 14 različnih položajev,
• 5-točkovni sistem zapenjanja,
• dimenzije avtosedeža: 49 x 46 x 58 cm,
• teža avtosedeža: 6,5 kg,
• snemljiva in pralna prevleka.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top