Športni voziček Dynamic

Spoznajte športni voziček FreeON Dynamic, popolnoma nov, lahek voziček, ki je primeren od rojstva in do 22 kg. Voziček Dynamic se s pritiskom na gumb na ročaju samodejno zloži v velikost ročne prtljage, zato je tudi idealen za potovanja z vašim malčkom. Samodejni zložljivi mehanizem je idealen tudi za naporen življenjski slog, ko potrebujete dodatno roko. Voziček je tudi samostoječ,…

EAN: 3830084382580 SKU: 82580 Kategorije: ,

Spoznajte športni voziček FreeON Dynamic, popolnoma nov, lahek voziček, ki je primeren od rojstva in do 22 kg.
Voziček Dynamic se s pritiskom na gumb na ročaju samodejno zloži v velikost ročne prtljage, zato je tudi idealen za potovanja z vašim malčkom. Samodejni zložljivi mehanizem je idealen tudi za naporen življenjski slog, ko potrebujete dodatno roko. Voziček je tudi samostoječ, ko je zložen, kar vam omogoča, da vso svojo pozornost posvetite svojemu malčku.
Vsestransko vzmetenje na kolesih bo poskrbelo za prijetno in udobno vožnjo po različnih terenih. Sprednja vrtljiva kolesa, ki se lahko zablokirajo, pa bodo poskrbela za gladko vožnjo.
Hrbtni naslon je nastavljiv v 3 različne položaje in omogoča tudi popolnoma ležeči položaj. Tako boste lahko vašemu malčku omogočili pravilen in varen položaj za sproščen počitek. 5-točkovni varnostni pas in sprednje varovalo pa bosta poskrbela, da bo vaš malček varno pripet in bo lahko opazoval okolico.
Lastnosti:
– primeren od rojstva do 22 kg,
– samodejni zložljivi mehanizem,
– magnetna sponka,
– 5-točkovni varnostni pas,
– 3 različni položaji hrbtnega naslona.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top